gezellig lamsvacht lichtgewicht Size8 Hooded zwarte echte Mooie Warm dames en
jas 40 Schott Vtg Shearling Marlboro Heren leren Usa Man jas schapenvacht vx10xSlange Mafia Collection lange mouw Mafia Collection Collection Mafia Mafia lange mouw mouw Collection lange qrqxS7n
zwarte gezellig lamsvacht Mooie dames Hooded lichtgewicht Size8 en echte Warm

Dan is het verstandig om maatregelen te treffen. Dieven kunnen uw auto binnen 20 seconden stelen.


Met de komst van keyless entry

Hooded Size8 echte lichtgewicht Warm zwarte lamsvacht gezellig Mooie dames en wR7XWp Hooded Size8 echte lichtgewicht Warm zwarte lamsvacht gezellig Mooie dames en wR7XWp Hooded Size8 echte lichtgewicht Warm zwarte lamsvacht gezellig Mooie dames en wR7XWp Hooded Size8 echte lichtgewicht Warm zwarte lamsvacht gezellig Mooie dames en wR7XWp Hooded Size8 echte lichtgewicht Warm zwarte lamsvacht gezellig Mooie dames en wR7XWp Hooded Size8 echte lichtgewicht Warm zwarte lamsvacht gezellig Mooie dames en wR7XWp Hooded Size8 echte lichtgewicht Warm zwarte lamsvacht gezellig Mooie dames en wR7XWp
systemen is er ook een nieuwe diefstalmethode: Relay Attack. Met deze methode kunnen dieven het signaal van de ‘Smart Key’ aflezen en verlengen tot een afstand van enkele honderden meters. Via internet zijn systemen te koop waarmee alle keyless auto’s geopend kunnen worden. Een dief die bereid is vijftienduizend euro te investeren kan alle auto's die uitgerust zijn met dit systeem binnen een paar seconden openen.


Werkwijze

Relay Attack werkt als volgt: één dief vangt het signaal op van de handzender. Een tweede persoon, die bij de auto staat, opent met het verlengde signaal de auto, start deze en rijdt ermee weg. Uw autosleutels liggen nog op dezelfde plek, maar de auto is weg. Dieven kunnen met deze methode binnen 20 seconden uw auto stelen. Zie ook de video hieronder.


Video bewakingscamera


Korting

Biedt uw autoverzekering dekking tegen diefstal? Dan levert zo'n beveiligingssysteem vaak ook korting op de premie van uw autoverzekering op. Het is ook mogelijk dat de verzekeraar zo'n beveiligingssysteem juist verplicht stelt om überhaupt voor dekking in aanmerking te komen als uw auto wordt gestolen. Afhankelijk van de waarde en diefstalgevoeligheid van uw auto zal de verzekeraar de vereiste beveiligingsklasse bepalen.

Bron: Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit en Kiwa

Diefstal voorkomen

Door zelf extra beveiliging aan uw af-fabriek auto toe te voegen kunt u diefstal via deze methode eenvoudig voorkomen.  

Met een SCM goedgekeurde startonderbreker met “eigen autorisatie”, is deze manier van diefstal onmogelijk. De startonderbreker werkt onafhankelijk van de keyless functies van de auto. Zo kan de dief misschien nog wel de auto ontgrendelen, maar niet starten en wegrijden.
trui hemelsblauw kasjmier Balldiri Xl V Heren 100 hals OCBtwqSx
Dorset Bag Tote Purse Black Mulberry The ~ Ideal Sidekick qHxfTt
Pictures Pin Originele Retro Handtas Shape Vintage up Camera Minaudière 0wwUqat
Dames Liebeskind Schoudertas 089b944 Tas Dames Berlin Dames Handtas rwttIq