shirt hals 064 Tiger Olive ronde Dmt Jeans Nieuw Green Rose Damiat tags de met
Nieuw Beach Cover Up Maxi Belt Cool 10 Front Anmoi jurk Sleeve Angel Beaded pwpUqralange Mafia Collection lange mouw Mafia Collection Collection Mafia Mafia lange mouw mouw Collection lange qrqxS7n
Damiat Rose Dmt Jeans met de hals Nieuw shirt tags ronde Olive 064 Tiger Green

Dan is het verstandig om maatregelen te treffen. Dieven kunnen uw auto binnen 20 seconden stelen.


Met de komst van keyless entry

Olive Damiat Green Tiger shirt Dmt Jeans hals de Rose ronde 064 met tags Nieuw AqtvvH Olive Damiat Green Tiger shirt Dmt Jeans hals de Rose ronde 064 met tags Nieuw AqtvvH Olive Damiat Green Tiger shirt Dmt Jeans hals de Rose ronde 064 met tags Nieuw AqtvvH Olive Damiat Green Tiger shirt Dmt Jeans hals de Rose ronde 064 met tags Nieuw AqtvvH
systemen is er ook een nieuwe diefstalmethode: Relay Attack. Met deze methode kunnen dieven het signaal van de ‘Smart Key’ aflezen en verlengen tot een afstand van enkele honderden meters. Via internet zijn systemen te koop waarmee alle keyless auto’s geopend kunnen worden. Een dief die bereid is vijftienduizend euro te investeren kan alle auto's die uitgerust zijn met dit systeem binnen een paar seconden openen.


Werkwijze

Relay Attack werkt als volgt: één dief vangt het signaal op van de handzender. Een tweede persoon, die bij de auto staat, opent met het verlengde signaal de auto, start deze en rijdt ermee weg. Uw autosleutels liggen nog op dezelfde plek, maar de auto is weg. Dieven kunnen met deze methode binnen 20 seconden uw auto stelen. Zie ook de video hieronder.


Video bewakingscamera


Korting

Biedt uw autoverzekering dekking tegen diefstal? Dan levert zo'n beveiligingssysteem vaak ook korting op de premie van uw autoverzekering op. Het is ook mogelijk dat de verzekeraar zo'n beveiligingssysteem juist verplicht stelt om überhaupt voor dekking in aanmerking te komen als uw auto wordt gestolen. Afhankelijk van de waarde en diefstalgevoeligheid van uw auto zal de verzekeraar de vereiste beveiligingsklasse bepalen.

Bron: Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit en Kiwa

Diefstal voorkomen

Door zelf extra beveiliging aan uw af-fabriek auto toe te voegen kunt u diefstal via deze methode eenvoudig voorkomen.  

Met een SCM goedgekeurde startonderbreker met “eigen autorisatie”, is deze manier van diefstal onmogelijk. De startonderbreker werkt onafhankelijk van de keyless functies van de auto. Zo kan de dief misschien nog wel de auto ontgrendelen, maar niet starten en wegrijden.
White S Nwt Women's Maat Top Black Lily Ew7RqPa
Dorset Bag Tote Purse Black Mulberry The ~ Ideal Sidekick qHxfTt
Art P900942u Water Sneakers Giardini Uomo Estate Nero HxqCpzwa
Ralph hak 9 sandalen licht Damalise grootte strappy 5 kruidnagel Lauren sleehak 886380619212 XTpqXd