kraag trui Jumper Military Winter Heren s Gebreide Halfhoge U Navy Vintage n 08xwPB6qEw kraag trui Jumper Military Winter Heren s Gebreide Halfhoge U Navy Vintage n 08xwPB6qEw kraag trui Jumper Military Winter Heren s Gebreide Halfhoge U Navy Vintage n 08xwPB6qEw kraag trui Jumper Military Winter Heren s Gebreide Halfhoge U Navy Vintage n 08xwPB6qEw kraag trui Jumper Military Winter Heren s Gebreide Halfhoge U Navy Vintage n 08xwPB6qEw kraag trui Jumper Military Winter Heren s Gebreide Halfhoge U Navy Vintage n 08xwPB6qEw kraag trui Jumper Military Winter Heren s Gebreide Halfhoge U Navy Vintage n 08xwPB6qEw
Schoudertas Dames Leer tas Leren 941t Draagtas tas Ital PXcqpfOCP
Luiaard spotten
27.50

Een jungle ervaring in de stad Paramaribo! Het bebost terrein van de zoo herbergt een aantal wilde dieren, waaronder luiaards. Dit gedeelte van de zoo mag eigenlijk niet betreden worden, maar vanwege speciale toestemming en het aanleggen van de nodige trails kunnen er nu excursies georganiseerd worden met een grote kans op succes (dus echt luiaards zien!).

*Iedere deelnemer draagt automatisch euro 01,- bij aan de Green Heritage Fund Suriname.

Dag1

U wordt tussen 15.30u – 16.00u opgehaald voor Queens Hotel en rijdt vervolgens naar de Paramaribo Zoo (de rit is ongeveer tien minuten). U krijgt daarna een rondleiding door het regulier gedeelte van de dierentuin. Ongeveer een uur later gaat een ieder zich klaarmaken voor de boswandeling. Ten behoeve van de boswandeling neemt u mee: een pet of hoed, een hemd met lange mouwen, een lange broek, goede dichte loopschoenen, insecten werend product (bijv deet), camera en indien mogelijk een verrekijker. Na de wandeling wordt u veilig teruggebracht naar Queens Hotel (rond half zeven).

U Gebreide Jumper trui s n Heren Navy Halfhoge Vintage Winter kraag Military

Inbegrepen

  • Transport
  • Entrée Paramaribo Zoo
  • Water
  • Snack of fruit
Winter U Navy kraag n Jumper Military Halfhoge Gebreide s Heren Vintage trui
Unisex grijsblauw maat Matthew rugzak Millican Eén q5UHgRR

kraag trui Jumper Military Winter Heren s Gebreide Halfhoge U Navy Vintage n 08xwPB6qEw

Vanaf EUR27/persoon
27
Totaal Heren Halfhoge U Winter Military s n kraag trui Jumper Navy Vintage Gebreide27 EUR

©All Suriname Tours

  • trui Winter Navy Military U n Gebreide s Jumper kraag Halfhoge Vintage Heren
    2
Winter Military Heren Jumper n Gebreide kraag U s Navy Vintage trui Halfhoge
Translate this website

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te verbeteren. Meer informatie vindt u hier.

T maten Stance Lee Bruce alle licentie volwassen shirt Heather w1q7xBaX7
Jumper Military Navy Winter Heren n Gebreide kraag Vintage U trui Halfhoge s
Navy kraag Jumper trui n s Winter Heren U Military Halfhoge Gebreide Vintage

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat wij u de beste gebruikerservaring kunnen bieden. Cookies die zijn opgeslagen in uw browser helpen om te herkennen wanneer u terugkomt bij onze website en helpen tevens om onze website te verbeteren aan de hand van uw gebruik.

 

Navy s Halfhoge Vintage n kraag Winter Gebreide Military trui U Jumper Heren
Sz Paisley Silk rijke 14 Tracy tuniek met shirt Ellen Charmeuse topje zilveren XTxw5tn